Nyhedsbrev for marts 2023 – Vintertur og mange gode datoer at notere

Udgivet

af

Bent og Jakob har arbejdet med vores hjemmeside. Det betyder at vi kan læse direkte i indlæg og ikke behøver at vente på at PDF-filen åbner. Det betyder også, at vi i hvert fald i øjeblikket har lidt sværere ved at styre layoutet, men det forandrer sig. Fint arbejde der er lavet.

Et billede, der indeholder græs, himmel, udendørs, vej Automatisk genereret beskrivelseVintertur: Vi mødes på Gyldensteen Strands Formidlingscenter kl. 09.45 søndag den 5. marts – Mød præcis

Kl. 10:00 starter turen med Ole Runge som guide.

Ole Runge er et passioneret naturmenneske, ornitolog og kunstner. Han vil dele ud af sin viden om området og dets natur. Steffan har gennem sit bekendtskab skabt dette gode tilbud.

Når vi efter ca. 2 timer vender vi tilbage til udgangspunktet, spiser vi her vores medbragte forplejning. Stedet har borde og bænke og halvtag for dem der ikke kan tåle sollys, sne eller regn.

Deltag gerne med gummistøvler, kikkert og få en oplevelse som giver indsigt, samvær og huskværdige oplevelser.

Vi arrangerer fælles kørsel. Kontakt Poul på 6178 0887 hvis du ikke selv laver aftaler, men har brug for klubben til at komme til Nordfyn.

MobilePay 137282:

Klubben har søgt oprettelse af MobilePay til betaling af kontingent, gæstebetaling og andre indbetalinger. Af samme grund lukker vi Villy’s MobilePay nummer ned, da det selvfølgelig er bedst for alle ikke at blande privat- og klubøkonomi sammen. Så indbetalinger til klubben kan ske på MobilePay 137282. Har du ikke smartphone så kan penge stadig overføres til konto 0755 3230147687. Hvis dette også volder vanskeligheder så kontakt klubben.

Allerede nu har vi planlagte og påtænkte aktiviteter

Planlagte arrangementer:

•Vintertur til Gyldensteen Strand 5. marts se ovenfor

•Slotssøbadet Kolding 19. marts – fra kl. 13:00 til 15:00

Affaldsindsamling Danmark – Søndag den 26. marts fra kl. 09:00 til 12:00. Vi mødes i klubhuset og tager en kop kaffe inden strabadserne – Vor indsamling, som vi har oprettet på Affaldsindsamling Danmarks hjemmeside, hedder Ren Strand fra Revkrogen til Torbenhoved. 

•Standerhejsning 30. april kl. 09:30

•Weekendtur til Birkhede Camping Ry 16-18. juni – Indtil nu er der 17 kajakroere tilmeldt. Hos Ry Roklub har vi søndag den 18. reserveret en 4er og en 2er. Vi har allerede en del roere til denne endagstur. Men vi kan altid forvente frafald, derfor giv lyd hvis du er interesseret.

Påtænkte arrangementer:

Frigivelsesholdet i Kajak starter en af de sidste dage i april – datoen er ikke fastlagt, men kommer snart. Der er stadig ledige pladser på holdet. Lav lidt reklame for klubben

        •Arbejdsdag i klubben – ultimo april

•Skjern Å-tur – kajak (Jørgen)

•Alt godt fra fjorden – maddag (Henning og Bent)

Sport og Spas (Bent)

•Inriggertur på Ribe Å (ingen endnu)

•Mariagerfjord tur – Inrigger og kajak (Hans K) – Forventer at turen afvikles midt august

Et billede, der indeholder tekst, person, indendørs, gruppe Automatisk genereret beskrivelseGeneralforsamlingen: 39 medlemmer deltog i klubbens generalforsamling, det var vist rekord. Afviklingen skete i en positiv ånd som viste, at klubben er i fin form og fuld af god energi. Generalforsamlingens bilag kan læses på vores hjemmeside Formalia\Referater\Referater.

 

Inriggerbroen: Højvandet sidst i december ødelagt den yderste pontons sidebeslag. Beslaget blev simpelhen rykket ud af trækonstruktionen hvilket også beskadigede landgangen. Derfor har vi trukket dem på land. Monteret hjørnebeslag i den yderste pontons forende. Der monteres polyester-glidelag på den inderste ponton og landgangen. Samtidig har vi også renset flyderne. Lidt af en uplanlagt opgave. Niels Ulrik hjalp med at løfte broen i land og vil også hjælpe os med at få dem ud igen. Vi venter lige til vandet er lidt varmere. Det var lidt koldt at arbejde i vandet i januar.

En god start på året for ungdomsholdet: I starten af januar fik vi vores 2 nys SUPs, som Støtteforeningen Småklubbernes Legatfond gav os. Nu har vi 6 SUPs som også kræver at vi omorganiserer opbevaringsforholdene. Det er en opgave som de Arbejdende Pensionister forsøger at løse

I midten af februar ankom 10 svømmeveste som Tryg Fonden har givet til vores ungdomshold. Sammen med de 10 vi fik fra Hempel Fonden må vi formode, at ungdomsholdet er velekviperede til den kommende sæson