2023_07 Nyhedsbrev

Udgivet

af

Vi har besluttet at fastholde nyhedsbrevet som vil udkomme 8-9 gange årligt, og samtidig også fastholde bloggen på hjemmesiden. Som tidligere vil vi sende en reminder en gang om måneden til tilmeldte medlemmer om, at der er aktivitet og nyheder på hjemmesiden, som vi stadig arbejder på layoutet med. Vi kan se, at 90% af klubbens medlemmer har kontakt med hjemmesiden. Vores Facebook side har op til 70 besøg pr. opslag. Klubben vil gerne informere om vores tiltag, men ikke spamme medlemmerne.

 Frigivelseskurset

Et billede, der indeholder udendørs, tøj, person, sø Automatisk genereret beskrivelse11 dygtige kajakroere blev den 11. juni frigivet, og kan nu bruges klubbens grej. Det ser ud til at de agter at benytte klubbens muligheder da vi udleverede 7 nøgler. Stort til lykke til Mathilde, Lone, Kent Heidi, Randi, Lena, Lukas, Kirsten, Per, Ryan og Dennis. Pascal måtte udgå, men siger han kommer igen næste år.

 

Torsdag aften kl. 18:30 – Klubroning

Holdets torsdagsdage vil fortsætte som en klubdag hvor alle (unge, gamle, erfarne, usikre – alle) der gerne vil dele fællesskab og erfaringer mødes kl. 18:30 for en fælles rooplevelse.

 Kajaknyt

Klubben har fået mulighed for at overtage Hans Guldmanns Coastline som får nummer 55. Det betyder at den gamle Coastline (29) bliver lagt til side som reservekajak. Pituak (39) har ikke fundet stor anvendelse. Det er en fin og god kajak som vi nu vil forsøge at afhænde. Den lange 4’er kajak vil Bent lave en let reparation af, derefter skal den ind i klubhuset igen. Senere vil vi beslutte om den skal være en del af klubben. Derudover har Hans A lavet hovedreparation på den gamle Orange/hvide Fenja 85 (44) som er blevet rød/hvid – det var lidt af et projekt, men med et flot resultat.

 Snipejollen

Bent og Hans A har arbejdet på at få liv i den gamle Snipejolle. Ud over at få den gjort nogenlunde sejlbar, så er der også en masse der skal genlæres med hensyn til appreteringen. De har taget ture med den, og kommet næsten tørre i land.

 Parkering

Vi kan glæde os over den store aktivitet i klubben, som også betyder mange biler. Derfor læs vores opslag i klubben hvordan vi gerne vil have du parkerer. 3 biler i 3 rækker, hvor alene roere parkerer forrest eller bagerst.

 

Birkhede turen

Et billede, der indeholder udendørs, tøj, sky, person Automatisk genereret beskrivelseFredag den 16. fyldte Føns Søsport godt op på campingpladsen, hvor der blev roet, hygget og snakket vand og vin. Søndag stødte roere til. Efter et solidt morgenbord organiseret af kajakfolket drog de til Ry Roklub og havde en tur til Silkeborg i lånte både. 36 km blev det til. En god weekend for alle. Tak Marianne, Henrik og Bent

 

Et billede, der indeholder udendørs, vand, sky, skib Automatisk genereret beskrivelse

 

 

 

 

 

Gæster i klubben

Ud over en del gæsteroere, har Dan den 24. maj afholdt et arrangement i klubben med 5 kolleger. Lise gjorde det samme den 27. juni med 17 kolleger. Både klubben og de medlemmer som stod som hjælpere på sidelinjen fik ros.

 

DKF web-Magasin

Torsdag den 1. juni besøgt Silas fra DKF os. Han ville gerne se og skrive lidt om vores nye kajakbro. Vi tror han kunne lide projektet, men selv om 7 dygtige roere var til stede, var vejr og vind ikke med os, og vi havde lidt svært ved at vise bøjlen i praksis. Men hold øje med DKF web-Magasin. Der dukker der måske noget op.