Nyhedsbrev om klubbens vinteraktiviteter og generalforsamling

Udgivet

af

Generalforsamling
Husk klubbens generalforsamling torsdag den 29. februar kl. 19:00 på Føns Gl. Skole. Generalforsamlingen skal ud over godkendelse af årsberetning, regnskab (hvor vi korrigerer en fejl i egenkapitalen fra 2022)og valg til tillidsposter, også forholde sig til bestyrelsens forslag til reviderede vedtægter, som indeholder blandt andet stillingtagen til medlemmernes holdninger til vores medlemskab til hovedorganisationerne. Så der er en del vigtige ting, der skal tages stilling til. Derfor en stor opfordring til at møde op. Forslaget til de reviderede vedtægter kan læses på hjemmesiden, og interesserer det jer, så forbered jeres holdninger til forslaget inden I møder op.

Vintertur

Den 28. januar samledes 23 naturelskere til vores traditionelle vintertur. I år ved Klakkebjerg. Det blev til 6,5 km i en meget smuk og særegen natur, men også en smule strabadserende når de stejleste ”bjerge” og de vildeste ”floder” skulle passeres. Vejret var os nådigt. Vi sluttede turen med madpakkerne på spejderhyttens bænke. Jørgen havde sørget for, at vi måtte låne dem. Jørgen og Steffan havde forberedt turen. En pragtfuld formiddag, vi har ikke hørt andet.

Arbejdende pensionister
Den 10. januar startede arbejdsholdet langsomt op. Der bliver lavet småreparationer i klubben. Både, grej og hus bliver gennemgået, der er jo kun 2 måneder tilbage inden sol og let brise igen gør det herligt for alle at komme på vandet. Der har været stor opbakning til holdet.
Palle har anmeldt vandskade til forsikringsselskabet. Det er uafklaret, hvad det betyder for os. Vi har i hvert fald 3 døre i forbindelse med baderummene, som har ”udviklet” sig.

Kajakfrigivelseshold 2024

Allerede nu er vi næsten fuldt hold. Det er vi meget tilfredse med, da alle tilmeldte er kommet til klubben efter mund til mund-metoden. Godt, at I fortæller om klubben. Hvis I kender interesserede, er det vigtigt at få dem til at tilmelde sig på hjemmesiden snarest, da holdet er ved at være fyldt. Hvilket vi indforståede godt kan forstå, da kurset altid er fyldt med gode, lærerige og sjove oplevelser. Her repræsenteret gennem sidste års hold.

Havkajak
Såfremt der er tilslutning, vil Lotte også i år lave et frigivelseskursus. Medlemmer der har interesse kan kontakte Lotte på 29846995. Også et tilbud der har fået ros af tidligere kursister. Husk at man skal have adgang til en havkajak, klubben har kun et par stykker.

Broerne

Vi tæller på fingrene om kajakbroen skal op og renses. Det burde den nok!!!
Vi venter lidt med at få inriggerbroen i vandet. Vi skal have den renset og lavet mindre reparationer. En negativ motivationsfaktor er regn og en fjord med koldt vand. Korfitzbro har vi en plan med. Vi har anskaffet materialerne og har nogle timers arbejde på land at gøre. Vi skal have genetableret nedgangen fra skrænten, inden vi starter med at genopbygge broen. Men vi venter lidt, da et ret stort træ i skræntens yderkant tæt på hvor broen skal være er ved at løsne sig. Vi skal lige regne ud hvornår og hvor træet har tænkt at ende sine dage.

Klubtøj til den nye sæson.

Så er der mulighed for at købe hoodies og T-shirts med kajakfolkets logo. Tøjet findes i disse 2 farver. Der vil ligge en bestillingsliste i klubben når tid kommer. For at opnå optimale priser kræver det, at vi laver fællesbestilling. Vi sender bestillingerne ind den 2. april.

Priserne vil vi kunne oplyse på generalforsamlingen

Mød velklædt til standerhejsning…