Så nærmer sommerferien sig enden

Udgivet

af

Ufærdig kilometer statistik

Juli 2024/2023Dette årSidste år
Klub kajak1.2501.236
Privat kajak320599
Inrigger1.437846
Roede km. – når måneden er gået, vil alle tal kunne ses på opslagstavlen i klubben.

Det er dejligt at se, at frigivelselholdet bruger klubben. De har i år roet 1.025 km.

Lidt om besøg i klubben

Den 6. juli planlagde 20-30 medlemmer fra Troense Kajakklub at besøge os. Vejret ødelagde deres plan og turen blev aflyst. Den 13. august får vi besøg fra Skanderborg Roklub som låner flere inriggere til en tur i Lillebælt. Den 19. august kommer Keld med 10 kolleger. De vil gerne ro inriggere. 

Klublokalerne

Renoveringen efter højvandet den 20. oktober er startet. Gipsvæggenes nederste del mod vest og syd, hvor der er muret ydervæg bliver erstattet. Ifølge Palle bliver toiletdørene og dele af køkkenelementerne også udskiftet.  Den samlede tidsplan er ikke kendt.

Klubtur: Kajaktur til Haderslev Fjord

Hans A og Jørgen har planlagt en dagstur for kajakfolket til Haderslev Fjord søndag den 25. august med start fra klubben kl. 08:00. De har testet turen og optalt distancen til 23 km. Noter datoen, og hold øje med opslagstavlen hvor tilmelding, forberedelsesmøde(r) om kajakvalg og praktik vil blive opslået. Atter et godt initiativ fra 2 aktive medlemmer til andre aktive medlemmer.

Kanaltur i Odense

Odense Roklub har gennem Ronetværk Fyn inviteret til inriggertur til Vigelsø lørdag den 24. august. Turen er på 25 km. Dertil kommer landgang med fugletur på øen. 7 har vist interesse for deltagelse. Der er begrænsning på antallet af pladser så vi kan ikke regne med, at alle eller om nogen i det hele taget, af de interesserede kommer med.

Projekt ASROGARO bliver til Ronæs afsluttet

Forudsætningen for projektet var den flotte gave fra Assens Roklub.  Men det krævede lidt forarbejde før vi havde en rigtig fin båd. Vi lånte Middelfart Roklubs trailer. Vi fik værftsplads hos Finn hvor vi var i 6 uger. Herefter blev der brugt 100 medlemstimer på båden. Båden var uden årer. Men gennem en uventet donation fra NBA Erhvervsforening fik vi mulighed for at anskaffe 2 nye årer. Så manglede vi plads i bådehallen. Det blev klaret ved, at vi fik lov til at flytte Skjold Viking til opbevaring hos Hans K.  Den 2. juli fik Skjold Viking så et ny liv hos Brejning Båd Klub. 

Vi har nu en 2er noget over vores vante standard. Efter 200 km kan vi konstatere, at den er tæt (1/2 kaffekop) efter 2 timer på vandet, har nye årer, har nye hjul i sæderne og er rigtig flot. Skulle der mangle noget var det måske yngre besætningsmedlemmer. Det må vi arbejde på.