Nyhedsbrev

Udgivet

af

Vi har valgt at slutte med vores nyhedsbrev. Så dette er det sidste. I stedet vil aktiviteter og beskeder blive fyldt ind løbende, og I vil få en mail den 3. uge i hver måned, som en reminder til om, at der ligger informationer som måske vil interessere jer. Men vi synes det er vigtigt at I følger med. Lad os høre jeres mening om ændringerne, eller I foretrækker nyhedsbrevet.

Klubliv

Vi har fået afslag fra Småprojektpuljen om støtte til forbedring af vort låsesystem. Ligesom DGI og DIF’s foreningspulje ikke kunne støtte vores ansøgning om hjælp til en coastal 2er. Vi har anskaffet 4 nye 90+ svømmeveste da vi kunne konstatere, at vi er blevet flere i denne vægtklasse. 1. juni kl. 10:00 får vi besøg af DKF som vil skrive om vores broprojekt i deres nye web-magasin. Den dag ser vi gerne, at aktive brugere møder op. Det er dejligt at se den store aktivitet i klubben.

Et billede, der indeholder græs, person, udendørs, flere/adskillige Automatisk genereret beskrivelseAffaldsindsamling

Søndag den 26. marts var vi 12 som mødtes i klubben, og efter en kop kaffe fordelte vi os i hold inden vi tog til Fønsskov for at samle affald. Vi vurderede, at vi klarede 188 kg. Meget gammel plastik, men vi mener at kunne se, at det nu er 3. år vi har ryddet op efter andre.

Et billede, der indeholder sky, vand, udendørs, græs Automatisk genereret beskrivelse

Arbejdsdag

Lørdag den 22. april deltog 11 i en effektiv arbejdsdag med rengøring, oprydning på toiletter, i klublokalet og bådhallen. Resultatet var kl. 12 synligt. Malene kom med Chili con Carne – Det synes vi var en flot gestus til de trætte arbejdere.

 

Et billede, der indeholder udendørs, sky, træ Automatisk genereret beskrivelseEt billede, der indeholder vand, udendørs, sky, natur Automatisk genereret beskrivelse

Broer

Der er blevet arbejdet med broerne hele vintersæsonen. Først inriggerbroen, derefter kajakbroen endda i flere omgange og her til sidst også Korfitz bro. Noget af arbejdet er synligt og andet vil kun indviede kunne se. Men alle er fit til en ny sæson. 

Kajakkursus og Ungdomshold

Den 26. april startede 12 kursister på kajakfrigivelseskurset. Det er dejligt, at så mange har lyst til at være med til at forny klubben. Dagen efter begyndte ungdomsholdet deres aktiviteter, og her var 14 sammen med mange af deres familier med.

Standerhejsning

Som Bent har skrevet deltog 32 i årets sæsonstart den 30. april. Det var rigtig hyggeligt at se kendte ansigter. Klubhuset var mere end fyldt, og der blev brygget megen kaffen. Vi sang mens standeren gik til tops. Herefter testede flere af os vore slappe muskler.

Ålegræs i Gamborg Fjord

Middelfart Kommune, Naturpark Lillebælt, Better Bird Life arbejdede i uge 19 specifikt for naturopretning i fjorden. Sammen med lokale og folk fra SDU og kommunen lavede vi omkring 16.000 søm med ålegræs. Klubben leverede 50 frivillige timer. Sømmene er ikke forurening. De ruster og forsvinder hurtigt og giver reelt tilskud (vist svovl) til fjordens liv. Det var hyggelige dage i fint vejr og godt selskab.