Husk standerstrygning søndag kl. 11:30

Udgivet

af

Husk standerstrygning søndag den 29. oktober kl. 11:30. Det var tænkt således, at vi først skulle ro en tur og så være tilbage ved 11ve tiden. En plan der måske er en smule udfordret nu, i hvert fald for inriggerroerne.

 

Oktober vejret gav lav ro aktivitet. Det blev så omvekslet til høj ”vands” aktivitet. Mange har udtrykt ærgrelse over, at den sidste rotur kom uplanlagt hurtigt. Sådan er det at være afhængigt af naturens luner.

 

Et billede, der indeholder jord, køretøj, hjul, udendørs    Automatisk genereret beskrivelseEt billede, der indeholder græs, plante, udendørs, blomst    Automatisk genereret beskrivelseAlle taler om højvande. Klubben kom nogenlunde igennem strabadserne. Ved max. vandstand ca. 200 cm. kunne vi se, at der havde været 40 cm. vand inde i huset. Da vi kom lørdag morgen, lå der kun det vand som ikke kunne komme over trinbrættet. Så vi kunne nøjes med at skovle 200 liter ud og feje pytterne ud af bådhallen. Der blev ikke ødelagt materiel i kajakskuret og bådhallen.

 

Inriggerbroen blev taget i land inden det blev kritisk. Kajakbroen fik forlænget de bagerste kæder, det betød dog, at landgangen fik en mindre skade på trinnene ned mod pontonen.

 

Værre var det i Revkrogen, hvor vand og vind viste sig stærkere end vores forberedelser. Den forsvandt. Thiesen siger han har fundet 2 fag.

 

Et billede, der indeholder udendørs, træ, jord, plante    Automatisk genereret beskrivelseEt billede, der indeholder indendørs, mur, gulv, Renlighed    Automatisk genereret beskrivelseFor at undgå kortslutninger blev elforsyningen til klubhuset lukket. Den vil først blive sat til sidst på ugen. Herefter vil vi bruge varmepumpen som affugter.

 

Vi kom godt igennem udfordringerne fordi mange har hjulpet, tak for det.

 

Vær opmærksom på, at det der ligner opskyllet sand, kan være kviksand – Stranden ved Revkrogen er i hvert fald meget blød at gå på.